pátek 21. prosince 2012

Vánoce

Jelikož máme malou holčičku, která brzo bude vnímat význam Vánoc, museli jsme popřemýšlet, jak to celé pojmeme. Přiznám se, že se nám nelíbí ta představa, že Ježíš, jako malé miminko - tedy Ježíšek - nám nosí dárky pod stromeček. To co tu každoročně probíhá nemá s oslavou narození Ježíše moc společného. Ale v pořádku, je to tradice a lidé, kteří Boha "neznají" s tím nemají problém. My se rozhodli, že k nám bude chodit Vánoční skřítek a o narození Ježíše si budeme povídat celoročně, ne jen v prosinci :-D

Teď se ale chci s vámi podělit o vánoční inspiraci, která nám připomíná Boha.

Zde se mi líbí cedulky pod hvězdou...


Zde se mi líbí nápad na dáreček s veršem z Bible, který vyráběly děti.



A zde je větvička, kam se každý den v prosinci přidává pojmenování Ježíše z Bible.




A jak je to s Vánocemi u vás doma?

úterý 18. prosince 2012

e-kniha zdarma od Sally Clarkson

Jen taková kratičká zprávička - pro vás, kteří nemají problém číst v angličtině, je tu zajímavá nabídka od známe křesťanské autorky Sally Clarkson.

Jako vánoční dárek nabízí svou knihu-brožurku zdarma, jen je potřeba se zaregistrovat na jejím blogu.

Zde je odkaz:



středa 5. prosince 2012

Novinky

Zdravím vás a přicházím s pár novinkama, které vás doufám potěší.

Možná tomu nebudete věřit, ale až teprve teď mě napadlo, že nemáme žádný kontaktní email pro vaše dopisy. Takže pokud budete mít pocit, že se nechcete svěřovat v komentářích pod články, můžete nám napsat na adresu 

bibleakava@seznam.cz

dále jsme zprovoznily i stránky na Facebooku, kde budou jen kratší příspěvky, komentáře, pozvánky na přednášky a samozřejmě oznámení o novém příspěvku na tomto blogu. Jste všichni srdečně zváni a těšíme se na vás!

Pro připojení můžete kliknout na ikonku Facebooku zde v textu, případně v panelu napravo a do vyhledávače zadat - Bible a káva.



(já vím, FB je modrý,ale mě se tahle barvička tak líbila svou ženskou odlišností, že jsem neodolala) :-D

Přeji pěkný den,
Monika